ثبت و چاپ آگهی روزنامه های کثیرالانتشار

رپرتاژ آگهی در روزنامه

سامانه هوشمند و آنلاین ثبت آگهی روزنامه

رپرتاژ آگهی چیست؟

رپورتاژ یا گزارش آگهی نیز نوعی تبلیغات غیر مستقیم می باشد. همانطور که مستحضر می باشید اخبار ساده بدون شرح و تفصیل بیان می شوند و هدف آن ها تنها رساندن اصل خبر به اطلاع مردم می باشد. حال اگر جهت رساندن همین خبر کارهای جانبی بیشتری انجام گیرد مثلا عکس و فیلم به خبر اضافه شود و یا خبر از جنبه ها و زوایای بیشتری مورد ارزیابی و تفسیر قرار گیرد به یک رپورتاژ یا گزارش تبدیل می شود. رپورتاژ آگهی در واقع نوعی از رپورتاژ می باشد که به صورت کاملا غیر مستقیم و نامحسوس بیانگر هدف تبلیغاتی سازنده گزارش می باشد.

گزارش عملکرد

درواقع رپرتاژ آگهی، خبری است که محتوای تبلیغاتی دارد.

در این نوع از تبلیغات سازنده با انتخاب عنوانی مناسب می تواند مخاطب را مجاب کند که در حال شنیدن یا تماشای یک خبر عادی می باشد در حالی که پیام تبلیغاتی در پس زمینه خبر به نمایش در می آید و تاثیر خود را می گذارد. در ادامه این مقاله به راهکارهایی می پردازیم که در ساخت یک رپورتاژ آگهی می توانند کمک کننده باشند. مهم ترین این فاکتور ها عبارتند از:

_ رعایت اصول صحیح نگارش.

_ استفاده از عنوان و مقدمه جذاب برای مخاطب.

_ روان بودن محتوا.

_ نگارش خبری متن: توجه داشته باشید که رپورتاژ یک محتوای تبلیغاتی صرف نبوده و باید اطلاعات مناسبی را در اختیار کاربران قرار دهد.

_ استفاده از سرتیتر و هدینگ مناسب.

_ تعداد کلمات متن رپورتاژ: توجه داشته باشید که در نوشتن متن رپورتاژ آگهی از زیاده گویی بپرهیزید.

_ خبر مد نظر نباید بزرگتر و اغراق آمیز عرضه شود.

_ خبر باید به گونه ای در متن گنجانده شود که تحت  الشعاع مطالب دیگر قرار نگیرد.

_ انتخاب وسیله نشر خبر و پیام تبلیغاتی می تواند بسیار تاثیرگذار باشد.

_ استفاده از عکس های مرتبط و گویا با پیام تبلیغاتی و خبری

_ مشخص بودن مخاطبان آگهی قبل از شروع پروسه تولید خبر.

_ تناسب داشتن متن آگهی با موضوع و زمان و مکان پخش خبر.

_ روشن و واضح بودن پیام و پرهیز از پیچیدگی.

_ استفاده از کلمات مناسب و نگارش بی نقص جمله بندی ها.

و…    

انواع رپرتاژ آگهی

این روش تبلیغاتی امروزه انواع متفاوتی را عرضه نموده است و به نوعی در صنعت تبلیغات جای باز نموده است که به طور کلی در هر مدل تبلیغاتی قابل استفاده می باشد. با این حال در برخی از انواع تبلیغات بیشتر نفوذ کرده است و نقش موثرتری را ایفا نموده است. لذا مهم ترین و کاربردی ترین انواع رپورتاژ عبارتند از:

_ رپرتاژ تلویزیونی

_ رپرتاژ مجلات

_ رپرتاژ روزنامه

_ رپرتاژ خبری

_ رپرتاژ اینستاگرامی

_ رپرتاژ وبسایت ها

_ رپرتاژ پادکست

و…

توجه داشته باشید شما به عنوان یک آگهی دهنده اگر قصد استفاده از این روش تبلیغاتی را داشته باشید لازم است به فرایند تولید و پخش این آگهی خاص اشراف کامل داشته باشید و کاملا در جریان باشید که پیام تبلیغاتی شما در چه چارچوبی آماده می شود. همچنین فراموش نکنید هدف شما تبلیغات پر بازده می باشد پس به هیچ عنوان اصول اولیه تبلیغات را نادیده نگیرید.

 

در تعریفی دیگر رپرتاژ آگهی یعنی، مخاطبان رسانه‌ ای تصور کنند که یک گزارش بی ‌طرف به آن‌ها ارائه می‌ شود، در حالی که آنچه آن‌ها می ‌بینند، می ‌شنوند و می‌ خوانند، در واقع یک آگهی و تلاشی سازمان یافته برای تقویت جنبه‌ های ذهنی یک محصول یا خدمت در ذهن آن‌ها است. اصطلاح رپرتاژ آگهی برای اولین بار در سال ۱۹۴۵ به ادبیات انتقادی رسانه‌ ها اضافه شد. به دلیل اعتماد مخاطبان به رسانه‌ها، رپرتاژ آگهی‌ها بسیار مؤثر است و به همین دلیل در کشورهای پیشرفته قوانین بسیار سختی علیه رپرتاژ آگهی‌ها تصویب شده و می ‌شود. دیوان بین ‌المللی تجارت، در قانون آگهی‌ های خود که در سال ۱۹۹۷ به تصویب رسانده، خواهان مشخص کردن تبلیغات می‌ شود تا مخاطبان قادر به تشخیص آن شوند.

امروزه نیز بعد دیگری از رپرتاژ را در فضای اینترنت مشاهده می‌کنیم؛ به گونه‌ ای که یک مقاله در قالب یک پست عادی به یک سایت اضافه می ‌شود که در حالت عادی یک مطلب معمولی یا خبری است. اما در اصل یک متن کاملاً تبلیغاتی است که کاملاً سازمان یافته و با اهداف تبلیغ یک محصول یا یک سایت است که شامل چندین لینک به سمت وب ‌سایت تبلیغ ‌کننده است. هم‌اکنون سایت ‌ها و شرکت‌ هایی هستند که در قبال ثبت رپرتاژ آگهی مبالغی نیز از شرکت تبلیغ‌کننده دریافت می‌کنند. درسئو (بهینه‌سازی موتور جستجو) رپرتاژ آگهی برای دریافت لینک‌های خارجی مورد استفاده قرار می ‌گیرد که با ایجاد بک لینک و دریافت ترافیک در نهایت باعث افزایش رتبه سایت‌ ها در موتورهای جستجو می ‌شود. همچنین رپرتاژ یکی از بهترین روش‌های بازاریابی در اینترنت می ‌باشد که به وسیله آن قادر خواهید بود تا اخبار خود را در برترین رسانه‌ها منتشر نمایید.

انواع رپرتاژ آگهی از منظری دیگر:

رپرتاژ تصویری

حتماً شما هم این جمله معروف را شنیده‌ اید که یک تصویر بیشتر از هزاران کلمه سخن می‌ گوید. رپرتاژ آگهی تصویری نیز براساس همین فلسفه معروف ساخته شده‌ است. در این نوع رپرتاژ انواع المان‌ های گرافیکی و بصری جذاب در کنار محتواهای ارزشمند به تبلیغ برند یا محصولات یک شرکت پرداخته و سبب جلب توجه کاربران می ‌شوند.

رپرتاژ نوشتاری

این نوع رپرتاژ ریشه در روزنامه‌ ها و مجلات دارد و در این رسانه‌ ها از قدیم تا کنون استفاده فراوانی داشته‌ است. به عنوان مثال در یک گزارش یا مقاله در روزنامه ‌ها و مجلات به معرفی محصول مرتبط نیز پرداخته می‌ شده ‌است.

رپرتاژ ویدیویی

استفاده از این نوع رپرتاژ در رسانه ‌های بصری همانند تلویزیون و پلتفرم‌ های ویدیویی آنلاین بسیار رایج است. در این نوع رپرتاژ تیزر یا ویدیویی کوتاه از محصولات یا خدمات یک برند تهیه شده و در معرض دید مخاطبان قرار می‌گیرد.

گزارش عملکرد در روزنامه

از آنجایی که روزنامه های کثیرالانتشار دارای سایت در بستر گوگل هستند در کنار اینکه هم بصورت نوشتاری و آفلاین رپرتاژ آگهی ارائه می دهند، بصورت آنلاین و تصویری هم می توانند رپرتاژ ارائه کنند، که از این حیث، چون نظر هر دو مخاطبان آنلاین و آفلاین را به خود جلب می کنند از اهمیت بالایی برخوردار می باشند.

در کنار اینکه حتما در نظر داشته باشید اگر از طریق “دفتر روزنامه های کثیرالانتشار” اقدام به سفارش رپرتاژ در روزنامه کنید، رپرتاژ شما در صفحات اصلی روزنامه چاپ می شود و یک کادر ویژه در صفحه اول همان روزنامه جهت هدایت مخاطبین و افزایش بازدید، ایجاد می گردد.

می توانید از راهنمائی ها و مشاوره های تخصصی ما بهره مند گردید.(تماس با ما)

رپرتاژ آگهی در روزنامه

رپرتاژ آگهی در روزنامه
پیمایش به بالا