ثبت و چاپ آگهی روزنامه های کثیرالانتشار

جاپ آگهی روزنامهسامانه آنلاین ثبت انواع آگهی در روزنامه ها و خبرگزاری ها

برای راهنمایی و مشاوره از آیکنپاسخگوی آنلایناستفاده کنید

رپرتاژ خبری

خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران

خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران(ایرنا) نخستین کانون گردآوری خبر در ایران است که در سال 1313 با نام خبرگزاری پارس تاسیس شد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران از سال 1360 با نام ایرنا به کار خود ادامه داد.

ایرنا

خبرگزاری جمهوری اسللامی

ایرنا، تعهد، خلاقیت، تجربه

سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) ، خبرگزاری رسمی و اولین نهاد حرفه‌­ای گردآوری و انتشار خبر و عکس و تولید محصولات رسانه ­ای – خبری در تاریخ ایران است. پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، خبرگزاری در راستای اهداف نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران به بازتعریف رسالت خبری خود پرداخت و برپایه­ اهدافی چون انعکاس دستاوردهای انقلاب اسلامی و مخابره واقعیت­ های ایران و جهان به‌ ویژه کشورهای اسلامی فعالیت خود را ادامه و گسترش داد.

بنیان ایرنا در سال ۱۳۱۳ خورشیدی و با تأسیس «آژانس پارس» در چارچوب سازمانی وزارت امور خارجه و با هدف گردآوری، ترجمه و انتشار اخبار ایران و جهان گذارده شد. نزدیک به چهار دهه بعد، وزارتخانه‌ای با عنوان اطلاع رسانی فعالیت خود را در دولت وقت آغاز کرد و بدین ترتیب در سال ۱۳۴۲، آژانس پارس به «خبرگزاری پارس» با نام اختصاری پانا (PANA) تغییر نام داد. پیش از این، آژانس پارس برای مدتی به طور مشترک با رادیو فعالیت می کرد و تهیه‌کنندگی اخبار این رسانه را بر عهده داشت. پایه‌گذاری وزارتخانه «اطلاعات و جهانگردی» در سال ۱۳۵۳ سبب شد تا خبرگزاری پارس نیز از نظر تشکیلاتی دگرگونی‌هایی را تجربه کند. در این تغییرات، خبرگزاری پارس از اداره کل خبرگزاری به سازمان خبرگزاری تبدیل و به عنوان یک شرکت سهامی دولتی شناسایی شد و اساسنامه آن نیز با ۲۳ ماده و هفت تبصره به تصویب نمایندگان مجلس شورای ملی رسید. سه سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی یعنی در دی ماه ۱۳۶۰، با تصمیم نمایندگان مجلس شورای اسلامی، خبرگزاری پارس به خبرگزاری جمهوری اسلامی با نام اختصاری ایرنا (IRNA) تغییر نام داد و فصل تازه‌ای در فعالیت‌های این رسانه گشوده شد.

ایرنا در طول سال­های فعالیت خود، آینه ­ای شفاف برای بازتاب رخدادها و تحولات ایران و جهان و در حوزه خبررسانی کشور رسانه­ ای بی همتا بوده است. عکاسان خبرگزاری در طول چند دهه در متن رخدادهای خبرسازی چون وقوع انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، انتخابات، حوادث طبیعی و … قرار داشته و رهاورد فعالیت حرفه­‌ای آنان در گنجینه­ ای غنی و بی نظیر از تصاویر و عکس های به یاد ماندنی به ثبت رسیده است. ایرنا نه فقط در فرایند خبرگزاری، که در پرورش و آموزش نیروهای کارآزموده این عرصه نیز پیشرو بوده است، تا جایی که بسیاری از خبرنگاران، عکاسان، گزارشگران، دبیران و سردبیران تعلیم یافته در ساختار آموزشی- عملی خبرگزاری جمهوری اسلامی، سال­ها بعد در قامت گردانندگان چرخ­ های فعالیت دیگر رسانه­‌های کشور ظاهر شده ­اند. خبرگزاری جمهوری اسلامی در عرصه بین‌ ­‌المللی نیز رسانه ­ای شناخته شده است و به عنوان بنگاه خبری مادر و ارگان رسمی دولت جمهوری اسلامی، مورد توجه دیگر بنگاه­ های خبری جهان قرار دارد. با توجه به جایگاه ایرنا، بخش مهمی از استنادهای رسانه­‌های داخلی و خارجی به رویدادهای ایران، منطقه و حتی جهان، موضع­ گیری­ های مسوولان و سیاست­ های رسمی کشور معطوف به خبرگزاری جمهوری اسلامی است. همچنین، نقاط درخشان کارنامه خبرگزاری و پیشتازی در اعلان و انتشار برخی اخبار مهم مانند خبر دستگیری «صدام حسین» دیکتاتور عراق (در ۲۳ آذرماه ۱۳۸۲ خورشیدی)، سبب شد جایگاه منطقه‌­ای و جهانی ایرنا در عرصه خبررسانی بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد

ایرنا
خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران

گردآوری اخبار ایران و جهان از مهمترین کارکردها و وظایف خبرگزاری است. خبرگزاری از سال های نخستین فعالیت، همکاری­‌های خود با بنگاه های پرسابقه و مهم خبری بین المللی و منطقه‌­ای را آغاز کرد و در مسیر حرفه ­ای شدن گام برداشت. همکاری­ های ایرنا با خبرگزاری ­های جهان پس از انقلاب نیز ادامه یافت و توافقنامه‌­های مهمی بین ایرنا و دیگر خبرگزاری­ های مهم آسیایی و منطقه‌­ای به امضا رسید. این خبرگزاری افزون بر همکاری با طیف گسترده‌­ای از خبرگزاری­های مهم خارجی، عضو بسیاری از گروه­ها و ائتلاف­ های مهم رسانه ه­ای بین­­‌المللی است؛ “خبرگزاری بین المللی اسلامی” (IINA) وابسته به سازمان کنفرانس اسلامی، “سازمان خبرگزاری­های آسیا- اقیانوس آرام” (OANA)، “ائتلاف خبرگزاری­ های غیر متعهد” (NANAP)، “خبرگزاری اکو”(ECONA)، “خبرگزاری اوپک” (OPECNA) و “ائتلاف خبرگزاری های دریای خزر” (ACSNA) از جمله گروه­ های رسانه­ ای است که ایرنا در آن حضور و نقشی فعال دارد

خبرگزاری جمهوری اسلامی بر پایه هشت دهه سابقه فعالیت حرفه­ ای در حوزه خبر و پژوهش، قطب مهم رسانه ­ای کشور به شمار می­ رود. ایرنا در طول دوره ­های گوناگون پس از انقلاب، با درک حساسیت­ های زمانی و مصالح عمومی کشور، همپای مردم و مسوولان به پیش رفته و به مقتضای هر دوره فعالیت­ های خود را سامان داده است. با گذشت سال­های نخستین انقلاب و آغاز جنگ تحمیلی، افزون بر دیگر مسوولیت­ های حرفه­ ای خبررسانی، پوشش رخدادهای جبهه نبرد علیه تجاوزگران به دستور کاری مهم برای رسانه رسمی کشور تبدیل شد. به این ترتیب، شمار زیادی از خبرنگاران، عکاسان و گزارشگران ایرنا در مناطق جنگی حضور یافتند تا به ثبت اخبار و واقعیت های این رخداد بزرگ بپردازند. تعداد قابل توجه شهیدان و جانبازان خبرگزاری در طول هشت سال دفاع مقدس، نمودی از حضور موثر و شجاعانه خبرنگاران ایرنا در جنگ برای جاودانه ساختن صحنه های فراموش نشدنی این رخداد مهم تاریخ کشور است. پس از سال­های جنگ، بایسته های بازسازی کشور سبب شد تا ایرنا به عنوان بازوی خبررسانی و تبلیغاتی دولت، گام در مسیر رسالتی تازه بگذارد. خبرگزاری جمهوری اسلامی همچنان که مقام معظم رهبری تعبیر کرده اند در سال­های گذشته به عنوان «نبض تپنده نظام» و بر پایه مصالح کشور و خواست و اراده مردم فعالیت های خود را سامان داده و در برهه­ های زمانی گوناگون چون جنبش مردمی اصلاح خواهی، خواست ملی برای استیفای حقوق هسته­ای و پویش اعتدال طلبی، نقش پیشرو و مسوولیت آگاهی بخشی خود را به­ طور حرفه ­ای و هدفمند به انجام رسانده است. کارکنان ایرنا رسالت خبررسانی و آگاهی بخشی به جامعه را با رعایت اصل امانت­داری، بی­طرفی، استقلال، راستگویی، همه سویه­ نگری و دوری گزیدن از منافع شخصی، گروهی و مآل اندیشی در دستور کار خود قرار داده اند. و در این پیوند، شعار «سرعت، صحت و دقت» به عنوان شعار خبرگزاری بر تارک پیشانی فعالیت خبری ایرنا نقش بست تا نشان دهنده اهداف سازمان باشد.

طراحی نشان واره (لوگو) ایرنا نیز بیانگر سیاست­ های خبری سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی است. در این نشان واره، نمادی از خانه خدا با نوار تلکس خبرگزاری با هم ترکیب شده تا کار ویژه خبررسانی حقیقت محور و خدامدارانه ایرنا را به تصویر کشد. در طول سال های گذشته، نوع فعالیت خبری بسیاری از خبرنگاران و کارکنان خبرگزاری با الهام از این نشان واره به پیش رفته است.

پیمایش به بالا